Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Kennisbank het PCT framework

Alles wat je moet weten over de PCT

PCT framework

Hoe maak ik een nieuwe versie aan?

Wanneer je klikt op de button “maak nieuwe versie aan”, wordt er een nieuwe conceptversie aangemaakt welke je alleen zelft kunt zien. Bij het aanmaken van een nieuwe versie wordt er een kopie gemaakt van de laatste actieve versie. Hierdoor kun je gemakkelijk wijzigingen aanbrengen, zonder dat je de gehele tekst moet overtypen. Wanneer de content gereed is zet je de status op “intern”, waardoor hij voor andere gebruikers ook zichtbaar wordt.
Vergeet niet een versienummer mee te geven en bij te houden wat je gewijzigd hebt t.o.v. de vorige versie.

Let op! wanneer er meerdere concepten zijn waar verschillende gebruikers in werken wordt deze content niet met elkaar gesynchroniseerd. Het maken van een duidelijk proces omtrent het updaten van documentatie kan hierbij helpen.

Hoe weet ik welke content ik moet plaatsen?

Elk onderdeel in de boom bevat een link naar een helptekst. In deze helptekst staat een korte toelichting wat er in het onderdeel beschreven moet worden, welke bestanden geupload en welke formulieren ingevuld moeten worden.

Je kunt de helptekst vinden onder het ? rechts boven de editor.

Hoe kan ik content uit een Word document importeren?

Boven de content editor staat de knop “upload inhoud bestand”. Hier selecteer je het bestand dat je wilt importeren. Let op! Alle bestaande content wordt overschreven met de content die geïmporteerd wordt. Maak voor de zekerheid dus een nieuwe versie aan.

Hoe link ik naar andere onderdelen in het PCT framework of een formulier?

Wanneer je in de content editor “@” typt zie je naar welke onderdelen en formulieren je kunt doorlinken. Gebruikers kunnen in de viewer modus op de link klikken om rechtstreeks naar het juiste onderdeel te gaan. Wanneer een gebruiker niet geautoriseerd is voor het betreffende onderdeel, wordt deze ook niet getoond.
Linken binnen het PCT Framework

Hoe stel ik de autorisaties in per onderdeel of formulier in?

Als beheerder kun je instellen welke rollen geautoriseerd zijn om een bepaald onderdeel of formulier te bekijken of te bewerken.
Onderdelen in het PCT framework kun je instellen door op het oogje boven de editor te klikken. Vervolgens selecteer je voor welke rol deze “stap” verborgen moet worden.

Bij formulieren kun je bij de tab “instellingen” per rol instellen of een rol toegang heeft tot het invulformulier, de grafieken of de registraties.

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen