Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Naomi Erol

Jouw steun en toeverlaat met compliancevraagstukken en support

Naomi Erol (compliance support)

Naomi is jouw steun en toeverlaat als het gaat om compliance vraagstukken en biedt jou support om het optimale uit jouw PCT omgeving te halen. Zij is afgestudeerd op Integrale Veiligheidskunde eind 2020 en werkt sindsdien bij ProActive Compliance Tool. Haar expertise ligt onder andere op het samenbrengen van kwaliteitsmanagement en veiligheid.

Naomi wilde van jongs af aan al werken bij de recherche en was geïnteresseerd in veiligheid. Daarom heeft zij gekozen voor de HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde bij InHolland. Deze studie richt zich op veiligheidsproblematiek en leert je hoe je de samenleving veiliger kunt maken. Een integrale aanpak en het samenwerken van verschillende partijen staat hierbij centraal.

Tijdens haar studie is ze in aanraking gekomen met wet- en regelgeving rondom veiligheid. En in haar afstuderen heeft zij zich gericht op doorontwikkeling van de PCT. Toen heeft zij ontdekt hoe interessant normen en processen voor haar zijn. Vooral kwaliteitsmanagement springt eruit voor haar, zij ziet een uitdaging in het samenbrengen van kwaliteitsmanagement en veiligheid.

Naast haar studie en werk, sport Naomi veel. Ze doet aan fitness en houdt ervan een uitdaging aan te gaan met krachttraining. Als ze niet in de sportschool staat, is ze waarschijnlijk ergens op een festivalterrein te vinden of droomt zij weg over reizen.

Contact opnemen met Naomi?

085 – 06 08 584

Mail Naomi

LinkedIn

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen