pct_proactive-compliance-tool_planning-hr-2.jpg
  • PCT

PCT Update 21-06-2021

Bijgewerkt: jun 22

Hallo allemaal,


Afgelopen maand zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd in de PCT:


Tekst opmaken in de editor

Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd in de tekst editor, waardoor het opmaken van de tekst een stuk eenvoudiger is.

Links toevoegen in de editor

In de PCT is het nu mogelijk om gemakkelijk snelle links toe te voegen in de editor. Dit doe je doormiddel van het ‘@’ teken. Zodra je ‘@’ intoetst komen de onderdelen uit het Framework en de formulieren tevoorschijn.
Autorisatiematrix

In het onderdeel toegangsbeleid en -rechten (remote access) hebben we een nieuw formulier opgenomen, genaamd Autorisatiematrix. In dit formulier heb je de mogelijkheid om per functie of medewerker autorisaties toe te kennen. Door middel van het tandwieltje voeg je applicaties, ruimtes, informatiebronnen etc. toe om aan te geven welke autorisaties de medewerker of functie heeft. Selecteer per applicatie het juiste type veld. Wanneer je bijvoorbeeld het type veld 'Keuze: Dynamisch' kiest, kun je zelf een aantal autorisaties toevoegen middels de + achter het veld, zodat deze in een dropdown worden weergegeven.Datum invoering en laatste aanpassing registraties

Wanneer je een specifieke registratie (Resultaten tabblad bij formulieren) opent, kun je per registratie zien op welke datum deze is ingevoerd en wanneer en door wie hij voor het laatst gewijzigd is.
Beheersmaatregelen dashboard exporteren

Vanaf nu is het mogelijk om het beheersmaatregelen dashboard te exporteren in een Excel bestand. De export kan je als input gebruiken voor je Verklaring van Toepasselijkheid.

KAVI formulier uitgebreid

In het KAVI formulier is het nu ook mogelijk om bij een security incident met persoonsgegevens aan te geven of er melding is gedaan bij het AP.


Uitbreiding verwerkingsregister (AVG module)

In het verwerkingsregister is het nu mogelijk om aan te geven welke type persoonsgegevens verwerkt worden zoals gedefinieerd volgens het AP. Denk hierbij aan bijvoorbeeld biometrische gegevens of gegevens ten aanzien van (flexibel) cameratoezicht.


Wist je dat...

  • Het vraagteken (?) bij de tekst pagina en de formulieren je extra informatie geven over wat je moet vullen in de PCT

  • Je heel gemakkelijk een vraag of probleem kunt melden via "Help?" onder je account

  • De meeste gebruikersvragen worden beantwoord in onze FAQ

37 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven