Online managementsysteem
Strip-wit-2.png

Support

Het doel van de PCT is het bieden van een platform om grip te houden op je certificering(en) en andere compliance verplichtingen. 

Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Het team achter de PCT staat voor een persoonlijke aanpak en biedt support op verschillende manieren.

Compliance tool

Intake

Samen stellen wij je behoefte vast naar de beste werking van zowel standaard- als maat-werkoplossingen.

Bij een gewenste migratie vanuit een bestaand systeem helpen we je met een goede overgang, waarbij geen informatie verloren gaat.

Compliance tool

Training

Medewerkers binnen de organisatie krijgen een training over het gebruik van de PCT. Tijdens deze training nemen we je mee door alle functionaliteiten en lichten uitgebreid toe wat (wederkerende) taken zijn, hoe registraties moeten worden ingevuld, hoe het dashboard werkt en wat je met rapportages kunt doen.

Compliance tool

Inrichting

Tijdens de inrichting nemen wij je stap voor stap mee door de tool.

Indien gewenst begeleiden we je met het samenstellen, inrichten, migreren en/of vernieuwen van het managementsysteem. Hiervoor werken we samen met ervaren consultants.

Compliance tool

Supportdesk

Na oplevering van de PCT staat onze supportdesk voor je klaar voor ondersteuning, vragen en verzoeken.

 

Zowel software technisch als vakinhoudelijk zijn wij bereikbaar e-mail. Daarnaast kun je eenvoudig een ticket registreren via de PCT zelf. 

Probeer de PCT gratis uit

Ervaar het gemak en de gebruikersvriendelijkheid van de PCT tijdens een gratis proefperiode van 2 weken.