Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Bestand- & versiebeheer

Beheer jouw bestanden en versies centraal in de PCT

Alle typen bestanden centraal en up to date

Buiten dat het bijhouden van versiebeheer een normeis is, voorkom je ook met versiebeheer dat documentatie wordt overschreven. Online bestand en versiebeheer is altijd up to date, uitgeprinte informatie is al verouderd op het moment dat het wordt afgedrukt. Daarom wil je graag centraal beheer over jouw bestanden en de versie. De PCT biedt je ook de mogelijkheid om alle typen bestanden toe te voegen aan jouw online omgeving en deze centraal te beheren.

Er zijn standaard 3 verschillende typen versies

  1. Concept:  elke beheerder kan zijn/haar eigen conceptversie aanmaken, deze is alleen inzichtelijk voor de maker. Indien de conceptversie is afgerond en klaar om te worden gedeeld, bijvoorbeeld om de tekst te laten toetsen, dan plaats je de versie op ‘Intern’. 
  1. Intern: anderen kunnen nu de versie inzien en de maker is klaar om de conceptversie te delen. Nu moet je een versienummer toevoegen, de reden van wijziging en de gebruikers waarmee jij het document wil delen. Als maker kun je de tekst delen van deze versie en een boodschap toevoegen, dan ontvangen de gebruikers automatisch een notificatie per mail. 
  1. Publiek: wanneer de interne versie definitief is. Kan de status van de versie op publiek worden gezet, dan kan elke gebruiker van de PCT dit document lezen. De uitgenodigde gebruikers die een notificatie per mail hebben ontvangen, dienen voor wijziging een nieuwe versie toe te voegen. Zij kunnen de wijzigingen op dezelfde wijze doorvoeren. Op deze manier kun je jouw versie vergelijken met die van je collega. 
Versiebeheer van bestanden voorbeeld ProActive Compliance Tool

Zelf aan de slag met versiebeheer?

Wil je zorgen dat al jouw bestanden centraal in een online omgeving staan, waarbij je aan de slag kunt gaan met jouw certificering(en) en/of informatiebeveiliging? Neem dan contact met ons op of doe direct een aanvraag voor een demo voor jouw organisatie. 

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen