Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Kennisbank ProActive Compliance Tool

Alles over de functionaliteiten van de PCT en de FAQ’s

Algemeen

Is er een mapping met onderdelen uit de norm?

Ja zeker, in de referentiematrix (onder ‘Algemeen’) kun je zien welke artikelen per norm er opgenomen zijn in de teksten. Uiteraard geldt wel dat die betreffende norm in je licentie moet zijn opgenomen.

Wat is een taak?

Een activiteit die moet worden uitgevoerd voor het onderhouden van het managementsysteem.

Wat is een registratie?

Wanneer een formulier volledig is ingevuld, noem je dat een registratie. Per formulier zijn alle registraties in te zien bij de resultaten.

Hoe pas ik de huisstijl aan?

Beheerders hebben de mogelijkheid om de huisstijl aan te passen. Klik op ‘Organisatie’ links in de boom. Hier kun je het logo en hoofdmenu kleuren aanpassen.

Let op! Deze wijzigingen zijn voor iedereen binnen de organisatie zichtbaar.

Hoe pas ik het menu aan?

Binnen de professional licentie is het mogelijk om het menu aan te passen. Dit is te doen door op ‘Edit menu’ onder het menu te klikken. 


Vervolgens kunnen menu items toegevoegd worden. Ook kan de volgorde van het menu aangepast worden. Het aanpassen van het menu is alleen mogelijk voor beheerders. 

Als ik de spatiebalk indruk, opent continue de zoekbalk. Hoe zet ik dit uit?

Ga naar ‘Instellingen’ linksonder op de pagina. Bij Persoonlijke instellingen kun je kiezen of je toetsenbord-snelkoppelingen wilt (de)activeren.

Hoe pas ik het lettertype in het PCT framework aan?

Een beheerder heeft de mogelijkheid om de layout van de content in het PCT framework in te stellen. Denk hierbij aan font types en groottes en het toevoegen van een header en footer.

Klik in je account linksonder op ‘Instellingen’ en daarna op ‘Templates’. Klik hierna op ‘Handboekopmaak’. Hier kunnen de lettertypes aangepast worden.

Let op! deze wijzigingen zijn voor iedereen binnen de organisatie zichtbaar.

Hoe meld ik een bug of vraag?

Indien je een vraag aan ons wil stellen of je wil een bug melden, dan kan dat natuurlijk. Klik linksonderin naast ‘uitloggen’ op het vraagtekentje. Hier kun je kiezen of je een mail wil sturen, bellen of toch nog even de FAQ’s wilt bekijken.

Momenteel is het alleen mogelijk voor full users om vragen of bugs te melden via de PCT.

Welke typen licenties zijn er voor de PCT?

De PCT heeft drie typen licenties: Standaard, Professional en Enterprise. Op de pagina licentie kun je meer informatie vinden over de opties.

Wat is ‘viewer-mode’?

Als je op het ‘oogje’ klikt linksboven, zet je het onderdeel op viewer-mode. Dit betekent dat het een logische, leesbare pagina wordt. Via de links (te herkennen aan de blauwgedrukte woorden) kun je door middel van één klik naar een ander onderdeel uit de PCT gaan. Om weer terug te gaan naar de bewerkbare pagina kan er op het ‘potloodje’ geklikt worden, dan wordt het ‘oogje’ weer zichtbaar.

Hoe stel ik favorieten in?

In de PCT kun je onderdelen uit het PCT framework en formulieren als favoriet markeren. Dit doe je door op het favoriet icoontje te klikken. Alle favorieten zijn rechts boven in de omgeving terug te vinden.
 

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen