Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

ISMS tool

Organiseer de certificeringen en compliance van jouw organisatie met ISMS management software

Software
om jouw ISMS
online te beheren

De ProActive Compliance Tool (PCT) is software om jouw ISMS online te beheren. In deze online tool kun je de beleidsdocumenten, processen, procedures en werkinstructies van jouw organisatie creëren, beheren en onderhouden. Om de compliance en certificeringen van jouw organisatie te organiseren, kan ISMS management software jou ondersteunen.

ISMS software PCT

De PCT biedt functionaliteiten zodat je eenvoudig jouw ISO certificeringen (ISO 27001, ISO 27701, ISO 9001 en meer) onderbrengt in een online document managementsysteem. Heeft jouw organisatie geen ervaring op het gebied van compliance en certificeringen? Ook dan kun je eenvoudig met deze de PCT aan de slag. Je beschikt in de PCT over een maatregelen- en taken dashboard, bestand- en versiebeheer, de informatie wordt helder weergegeven in grafieken en dashboards en je voert eenvoudig de risicoanalyse uit, die nodig is voor jouw organisatie. Tevens helpt de PCT jou om te zorgen dat je kunt voldoen aan de benodigde standaard die wordt gesteld vanuit jouw klanten en overheid op het gebied van informatiebeveiliging (AVG en ISO 27001).

De PCT is dé ISMS oplossing

De PCT is ISMS software. Software die je in staat stelt naast gedocumenteerde informatie uit geïmplementeerde maatregelen, IT-maatregelen, ook aandacht te besteden aan het gedrag van je medewerkers, standaardprocedures en bedrijfsrichtlijnen binnen jouw organisatie.

Omdat niet alleen door jouw klanten of bijvoorbeeld in aanbestedingstrajecten, steeds strengere eisen worden gesteld hoe om te gaan met klantgegevens en informatiebeveiliging, is het goed ervoor te zorgen dat jouw organisatie hier goed op ingericht is. En ook om op deze manier te zorgen dat jij de audit voor jouw organisatie op een betere manier kunt voorbereiden. De PCT kan je hierin goed ondersteunen. Wil je weten hoe? Ga dan zelf aan de slag met de PCT, de software voor jouw managementinformatie.

De ProActive Compliance Tool is dé ISMS software oplossing.

Functionaliteiten van onze ISMS software

De PCT biedt jouw verschillende functionaliteiten om jouw bedrijfsinformatie inzichtelijk te maken.

Risicoanalyse

De PCT biedt als enige software de mogelijkheid om een risicoanalyse uit te voeren voor jouw organisatie. Met een risicoanalyse identificeer je de in- en externe risico’s en kun je deze in kaart brengen.

Inzicht in risico’s

Geïntegreerde risicoanalyse

Beheersmaatregelen en risico’s

ISO 27001

Maatregelen & takendashboard

In de PCT komen beleid, maatregelen, taken, verantwoordelijkheden en inzicht in risico’s samen. De huidige stand van zaken van jouw organisatie staat centraal en kun je het ambitieniveau bepalen. Op basis hiervan kun je maatregelen instellen om bijvoorbeeld bij te sturen op het gebied van ambitieniveau of eventuele risico’s. 

Maatregelen toevoegen

Toewijzen van een taak

Inzicht in actuele status taken

Ontvang notificaties

Bestand- en versiebeheer

Online bestand en versiebeheer is altijd up to date, uitgeprinte informatie is al verouderd op het moment dat het wordt afgedrukt. Daarom wil je graag centraal beheer over jouw bestanden en de versie. De PCT biedt je ook de mogelijkheid om alle typen bestanden toe te voegen aan jouw online omgeving. 

Eén online locatie

Versiebeheer

Alle typen bestanden

Versies delen

Grafieken & dashboards

Krijg grip en zicht op jouw managementinformatie, potentiële risico’s, taken en informatiebeveiliging. Dit kun je eenvoudig inzien in de PCT door middel van zowel persoonlijke, als bedrijfs dashboards. Tevens krijg je inzicht in jouw taken en maatregelen en kun je zelf grafieken genereren en weergeven op de manier die voor jou duidelijk is.

Persoonlijke dashboards

Bedrijfsdashboard

Overzicht maatregelen & taken

Grafiek per registratie

Grafieken per formulier

Beheer eenvoudig jouw formulieren voor registraties en vul ze in. Zowel onderweg als op kantoor. Door de dynamische opzet van de formulieren hoef je data slechts 1 keer in te vullen.

Dynamische formulieren

Beschikbaar voor mobiel

Geen dubbel werk

Wat is een ISMS?

ISMS staat voor een Information Security Management System. Kortgezegd staat dit voor de werkwijze voor het beveiligen van alle vertrouwelijke informatie binnen je organisatie. ISMS software zorgt ervoor dat binnen jouw organisatie informatiebeveiliging op een gestructureerde manier aangepakt kan worden. Tevens stelt het je in staat om er kritisch over na te blijven denken en dus alert en bewust  te blijven van de risico’s van het werken met vertrouwelijke gegevens, zoals bijvoorbeeld jouw klantgegevens.

De naam tool doet vermoeden dat het gaat om een tool, het is echter een werkwijze.

ProActive Compliance Tool is de ISMS tool.
ISMS software vrijblijvend uitproberen? Probeer de ProActive Compliance Tool

Zelf aan de slag met PCT

Wil je zelf aan de slag gaan met jouw compliance en certificering(en) en jouw managementinformatie beheren? Dit kan met de PCT. Aan de hand van checklists (waaronder de ISO 27001 checklist), dashboards en voorbeeldteksten structureer je  jouw documenten op het gebied van managementinformatie, informatiebeveiliging, certificeringen en compliance op de juiste manier. Zo zorg je dat je voorbereid bent als organisatie om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Niet alleen voor een audit voor jouw (ISO) certificeringen, maar ook bijvoorbeeld goed weet hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van informatiebeveiliging.

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen