Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Kennisbank documenten

Alles wat je moet weten over documenten

Bestanden

Hoe kan ik een bestand uploaden in de bestandenbibliotheek?

Ga naar ‘Bestanden’ links in de boom. Hier zie je alle bestanden die zijn geüpload. Rechts vind je een groene knop ‘Voeg bestanden toe’. Hier kun je een bestand selecteren of er een naartoe slepen.

Let op! Geef documenten altijd een duidelijke, herkenbare naam, zodat je het document op naam kan zoeken.

Hoe kan ik een bestand vernieuwen?

Bestaande bestanden kun je vernieuwen door op de 3 puntjes achter bestand te klikken en vervolgens op ‘Nieuwe versie’. Upload nu de nieuwe versie van het bestand. Dit bestand wordt vernieuwd in alle onderdelen waar dit bestand aan gekoppeld is.
Let op! Wanneer het bestand is geüpload in een formulier wordt dit NIET vernieuwd in de resultaten, om te voorkomen dat er foutieve registraties ontstaan. 

 

Via ‘Bewerk’ zijn de oude versies van het bestand terug te vinden via ‘Bestanden versiebeheer’.

Waarom is de filter (in de zoekbalk) opeens oranje?

Indien een filter oranje wordt, betekent het dat er een filter aan staat. Verwijder de tekst uit de zoekbalk en de zoekbalk wordt weer wit.

Waar kan ik zien waar een bestand aan gekoppeld is?

Wanneer je in de bestandenbibliotheek klikt op de drie puntjes (rechts) en dan op ‘Bewerk’ zie je onderaan aan welk stappen en/of formulieren het bestand gekoppeld is.

Hoe kan ik zien welke groepen een bestand kunnen zien?

Ga naar de bestandenbliotheek en zoek het bestand op. Klik op de drie puntjes (rechts) en dan op ‘Bewerk’. Hier kun je zien welke groepen op de whitelist staan. Dit is ook aanpasbaar.

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen