Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Kennisbank triggers

Alles wat je moet weten over de ProActive Compliance Tool

Triggers

Wat is een trigger?

Een trigger is een mail die verstuurd wordt naar aanleiding van een taak die uitgevoerd moet worden binnen de ProActive Compliance Tool. Dan kan zijn uit uitvoeren van een frequente test, maar ook het bijwerken van bijvoorbeeld het kwaliteitsbeleid.

De verantwoordelijke voor de taak ontvangt een triggermail waarin omschreven staat welke taak hij/zij uit moet voeren. Wanneer de taak uitgevoerd is update de verantwoordelijke het takenoverzicht door in de triggermail op de link van het takenformulier te klikken.

Kunnen de triggers naar andere medewerkers verstuurd worden?

Je kunt in de workflow notificatie instellen wie de trigger moet ontvangen. Dit kan een specifieke gebruiker zijn, maar ook een gebruiker in een bepaald veld (bijvoorbeeld het veld “verantwoordelijke”. Lukt het niet om de ontvanger aan te passen, neem dan even contact op met je consultant of via .

Ik ben de triggermail kwijt. Hoe kan ik het takenoverzicht nu bijwerken?

Wanneer je inlogt in de PCT kan je al jouw taken terugvinden bij ‘Maatregelen en taken statistieken’. Hier kan je gemakkelijk filteren op jouw naam en terugvinden welke taken er aan jou toegewezen zijn. Vanuit dit overzicht kan je ook meteen de taak bijwerken en afronden.

Mocht je er niet uitkomen, stuur dan een mailtje naar .

Wat is het verschil tussen een “reminder e-mail” en een “workflow notificatie”?

Bij een reminder stuur je op een vast moment een notificatie dat een formulier ingevuld dient te worden.

Een workflow notificatie wordt verstuurd zodra deze getriggerd wordt door een aanpassing of status in de registraties. Vandaar het woord trigger.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe registratie of een wijziging van een specifiek veld of wanneer een datum nadert.

Ik weet niet zeker of de workflow notificatie juist is verstuurd?

Een beheerder kan inzien of mailtjes juist verstuurd zijn.
Klik op je account rechts bovenin en ga naar “bedrijfsprofiel”. Aan de rechterkant zie je de “e-mail logs”. Selecteer hier de betreffende gebruiker. Vervolgens wordt getoond welke notificaties er verstuurd zijn en wat de status van de notificaties is. “Success” wil zeggen dat de notificatie is verstuurd en ontvangen door de gebruiker.

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen