Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Reviews

Wij kunnen en willen graag vertellen over de PCT.
Maar het is natuurlijk veel beter als onze klanten dat doen…

Alles is nu geautomatiseerd en centraal terug te vinden op één plek. Ik stoorde me aan alle oude Excels en dat alles handmatig was. De PCT in vijf woorden voor mij: praktisch, compact, gemakkelijk, eenvoudig, structuur.

J.W. Schep
Xiphos

De PCT geeft ons een volledig beeld van onze verschillende certificeringen, taken en acties zijn geborgd. Hiermee hebben wij één tool waarin al onze processen en controles zijn vastgelegd en constant in control zijn.

M. Broens
Trigion

Wij hebben gekozen voor PCT, omdat we zo alle benodigde documenten voor ons ISMS m.b.t. ISO 27001 centraal op één plek hebben staan. Ook is het fijne tool om mee te werken om ons ISMS te vullen, taken toe te wijzen en te reviewen.

Y. Dolmans
Kreuze

Ik ben erg gemotiveerd de PCT verder uit te breiden en van informatie te voorzien. Ik vind het een toffe tool om met ons bedrijf de groei door te maken en meer collega’s hiervan bewust te maken en te enthousiasmeren.

E. Buhrs
Curasoft

Curasoft-professionaliseringsslag-met-ISMS-en-AVG-ProActive-Compliance-Tool ProActive Compliance Tool

De PCT is praktisch, overzichtelijk, gestructureerd en logisch. Herinnert je aan je taken door ingebouwde taakbeheer en auditplanning. Je hebt één plek waar iedereen bij kan en waar de informatie staat, zo voorkom je dubbele administratie.

K. Broekens
Vertimart

Vertimart-Klantcase-ProActive-Compliance-Tool ProActive Compliance Tool

Staat jouw review hier binnenkort?

Jouw naam
Jouw organisatie

ProActive Compliance Tool de ISMS software favicon

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen