Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Daniëlle de Vaal

Daniëlle zorgt voor de (door)ontwikkeling van de PCT en haar functionaliteiten

Daniëlle de Vaal (Product owner PCT)

Daniëlle is als product owner binnen de ProActive Compliance Tool verantwoordelijk voor de implementatie en de (door)ontwikkeling van de PCT en haar functionaliteiten en systemen. Samen met het PCT team zorgt Danielle ervoor dat de PCT wordt doorontwikkeld en steeds blijft voldoen aan de behoeften van de klant en de eisen vanuit de wet- en regelgeving.

Daniëlle de Vaal

Daniëlle houdt van en heeft een daadkrachtige en pragmatische aanpak. Zij is betrokken en ‘gaat ervoor’, dit doet zij ook graag voor haar klanten. Zij ziet de uitdaging in ingewikkelde vraagstukken en wil deze ook graag beantwoorden. Om zo te zorgen dat jij als klant bij bent en blijft.

Daniëlle heeft al veel jaren ervaring als projectmanager, voordat zij bij PCT aan de slag is gegaan, heeft zij meer dan 10 jaar bij grote internationale digitale bureaus gewerkt. Waardoor zij al veel ervaring heeft opgedaan met het werken met allerlei klanten en zich goed kan verplaatsen in de digitale wereld en het belang van het omgaan met vertrouwelijke klant- en bedrijfsinformatie.

Ook al werkt Daniëlle erg hard en veel, wil zij ook graag van haar vrije tijd genieten met haar man en twee kinderen. Daniëlle is sportief en loopt graag hard, maar ook een glas wijn zal zij in haar vrije tijd niet afslaan.

Werken bij ProActive Compliance Tool? 

PCT is een jonge en enthousiaste organisatie, waar ook net afgestudeerden de kans krijgen om aan de slag te gaan en zicht te ontwikkelen. Verder is veel ruimte voor eigen initiatief en wordt meedenken erg gewaardeerd. Lijkt het jou leuk om bij PCT te werken en ons jonge team te versterken? Neem dan contact met Daniëlle op voor een vrijblijvend gesprek.  

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen