Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Ramone Vianen

Ramone is jouw steun en toeverlaat met jouw vragen over de PCT

Ramone Vianen (Compliance Support)

Ramone is jouw steun en toeverlaat als het gaat om compliance vraagstukken en biedt jou support om het optimale uit jouw PCT omgeving te halen. Ramone heeft meerdere binnendienst en service desk functies bij diverse bedrijven vervuld. En ondersteunt jou nu graag met jouw PCT vragen en helpt met het verder door ontwikkelen van de PCT. Dus als je nog tips hebt laat het weten.

Ramone Vianen Compliance Support PCT

Ramone is in december 2023 gestart als Compliance Support medewerker bij de PCT. Na verschillende binnendienst- en servicedeskfuncties bij diverse bedrijven, heeft zij een nieuwe richting gekozen. Naast haar werk bij de PCT beheert ze de administratie van het metaalrecyclingbedrijf van haar ouders. Haar achtergrond omvat een studie aan de Europort Business School, aangevuld met managementassistentie- en officemanagementopleidingen.

Ramone houdt van een gestructureerde aanpak en dat komt haar bij de werkzaamheden op het gebied van support goed van pas! In haar vrije tijd geniet Ramone van haar betrokkenheid bij het bedrijf van haar ouders, het leven op een woonboerderij, voetballen, reizen naar zonnige bestemmingen en het bijwonen van muziekfestivals. Met een drukke agenda haalt ze het beste uit elke dag, vastbesloten om haar veelzijdigheid te benutten en voortdurend te groeien.

Werken bij ProActive Compliance Tool? 

PCT is een jonge en enthousiaste organisatie, waar ook net afgestudeerden de kans krijgen om aan de slag te gaan en zicht te ontwikkelen. Verder is veel ruimte voor eigen initiatief en wordt meedenken erg gewaardeerd. Lijkt het jou leuk om bij PCT te werken en ons jonge team te versterken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.  

Contact opnemen met Ramone?

085 – 06 08 584

Mail Ramone

LinkedIn

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen