Check iconAlles op 1 plek
Check iconOverzichtelijk
Check iconEenvoudig
Check iconStructuur

Vincent

Vincent maakt jouw werk graag gemakkelijker en neemt je aan de hand mee

Vincent (Virtuele assistent)

Aangenaam! Ik ben Vincent, ik ben er voor jou om jouw werk op het gebied van certificeringen en compliance makkelijker te maken.
Ik ken jouw frustratie, de eventuele stress en chaos die er komt kijken bij het op orde houden van je managementinformatie en je certificeringen. Dit is een wereld waar jij misschien niet bekend mee bent, maar ik wel.

Daarom wil ik je graag helpen en aan de hand meenemen. Om bijvoorbeeld de stap te zetten naar allerlei losse Excel documenten, verschillende mappen, misschien zelfs papieren versies naar een online versie waarbij je alle managementinformatie en certificeringen bij elkaar hebt. En zo te zorgen dat jij eenvoudig de stappen kunt doorlopen naar de juiste (ISO) certificering, te voldoen aan de juiste in- en externe wet- en regelgeving en grip te krijgen op jouw compliance.

Je zal mij tegenkomen in filmpjes, waarbij we stapsgewijs doorlopen hoe je jouw informatie op de beste manier in de PCT kunt plaatsen, aanvullen, aanpassen en meer. Ik geef tips op ons LinkedIn kanaal. Daarnaast ben ik er om jouw vragen te beantwoorden, je kan me een mail sturen.

Ik verheug me erop om samen te zorgen dat de inrichting, implementatie en onderhoud van jouw managementsysteem op de juiste en meest eenvoudige manier zal gebeuren. Ik hoop snel contact met je te hebben.

Ervaar het gemak van de ProActive Compliance Tool

Demo aanvragen