Online managementsysteem
Strip-wit-2.png

Inrichting van het managementsysteem

Met de PCT richt je eenvoudig een online managementsysteem in door de beleidsdocumentatie en bedrijfsprocessen vast te leggen en waar nodig bij te werken.

Compliance tool

PCT Framework

Wanneer je kiest voor het PCT Framework, kies je voor een geïntegreerd managementsysteem (IMS). De structuur leent zich voor verschillende normen en beoordelingsrichtlijnen welke samenkomen in het managementsysteem.

 

De tool helpt je zo op een gemakkelijke manier bij het identificeren, monitoren en controleren van compliance risico's en operationele activiteiten. Het biedt een consistente aanpak voor het beheren en stroomlijnen van processen in normen, wetgeving of interne procedures die relevant zijn voor de organisatie.

Eigen inrichting

Uiteraard is het ook mogelijk om de PCT in te richten op basis van je eigen visie en wensen. De PCT biedt de mogelijkheid om zelf een structuur op te zetten en maatwerk formulieren en dashboards te ontwikkelen. 

 

Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld al gebruik maakt van een managementsysteem. Op deze manier hoef je het bestaande managementsysteem niet aan te passen aan de inrichting van de software, maar gebeurt het exact andersom. Hierdoor behoud je het reeds geïmplementeerde managementsysteem en heb je de voordelen van de functionaliteiten die de PCT biedt.

 

Gezamenlijk maken we de wensen van je bedrijf inzichtelijk en richten we de PCT optimaal in. 

 

Compliance tool

High Level Structure 

De High Level Structure (HLS) is de standaard opbouw voor ISO normen. De HLS bestaat uit een vaste hoofdstukindeling en een basistekst voor een managementsysteem die geldt voor alle ISO-managementsystemen.

Doelstelling is dat het voor organisaties zo makkelijker wordt om managementsystemen voor bijvoorbeeld informatiebeveiliging, risicomanagement, arbo, kwaliteit en milieu op eenvoudige wijze te integreren.

 

De tool biedt de functionaliteit om de HLS structuur aan te houden en aan te vullen met eigen teksten.

Probeer de PCT gratis uit

Ervaar het gemak en de gebruikersvriendelijkheid van de PCT tijdens een gratis proefperiode van 2 weken.